Iratkozz fel az ingyenes hírlevélre és élvezd
az ajándékokat, amiket Mabel válogatott neked
BLOG
HOME
LIVE EVENTS
0

Kosár
(kiürít)

 • Elmélkedéseim a Ho'oponoponoról

  A Ho'oponopono átalakító ereje

  US $9.95
  Vásárlás


  Nyomtatott változatban itt kapható. Postai szállítás költsége a Magyar Posta hivatalos tarifája szerint.

  A Ho'oponopono gyakorlása az évek során lehetővé teszi a változást. Vele másképp kezdjük el látni a dolgokat. Többet vagyunk a jelenben és zérón, így mód van rá, hogy kevesebbet reagáljunk, és mentális, érzelmi és fizikai energiánkat arra használjunk fel, hogy jobban összpontostíhassunk az életben elérni kívánt célokra. A Ho'oponopono révén türelmesebbé, kevésbé félénkké és boldogabbá válunk. Hála neki, egyre többet tudunk meg arról, hogy kik vagyunk, miért vagyunk itt, és – mindenekelőtt – megértjük, hogy az emberek és az események azért jelennek meg az életünkben, hogy újabb lehetőséget adjanak nekünk. Az igazság az, hogy ami történik velünk és megjelenik az életünkben, mind áldás; akkor is, amikor nem látszik annak.

  Amikor elkezdünk jobban bízni magunkban, rájövünk, hogy nem vagyunk egyedül, és megértjük, hogy az élet nem feltétlenül nehéz. Felfedezzük, hogy van bennünk egy olyan rész, amely tudja, hogy mi a legjobb nekünk és csak arra vár, hogy engedélyt adjunk neki a cselekvésre. Az élet sokkal egyszerűbb is lehet; mi vagyunk azok, akik a folytonos gondolkodással és aggódással bonyolulttá tesszük.

  Ez a könyv Julián Rodriguez, a spanyolországi képviselőm ötlete volt és a Sirio Kiadó adott lehetőséget arra, hogy egy kötetben megjelenjenek a legfontosabb cikkeim és írásaim, amiket az évek során írtam. A tartalom nagy része a mesteremmel, Dr. Ihaleakalá Hew Lennel töltött tizenkét év alatt megszerzett és felgyülemlett tapasztalatokon alapul, másik része a saját tapasztalataimon nyugszik, melyeket mint anya, könyvelő, céges tanácsadó és adótanácsadó az Egyesült Államokban, majd mint író, előadó, béke-nagykövet és tréner szereztem meg.

  Ebben a műben, valamint a Ho'oponoponoról szóló információs részben és egy függelékben válaszokat találsz a leggyakoribb kérdéseidre, és egy sor olyan témát, amely segít megváltoztatni a nézőpontod az élet kihívásairól és nehézségeiről, hogy jobb válaszokat adhass, tudatosabb és éberebb legyél, így élhetsz boldogabban és nagyobb békében.

  Ezenkívül a könyv a Ho'oponopono sokféle központi témájáról ad magyarázatot, így a kapcsolatokról, a pénzról, a halálról, a fogyókúráról, a depresszióról, a békéról és a gyermekekról. Az egyik függelékben lista található az erről az ősi folozófiáról rendelkezésre álló forrásokról.

  Mindannyian ugyanazokat a dolgokat keressük az életben. Szeretnénk boldogok lenni és békében élni. Sok út létezik, amelyek ugyanahhoz a célhoz vezetnek, és közös bennük az, hogy mindegyik az egyetlen és megváltoztathatatlan igazság keresése. Természetesen mindannyiunknak meg kell találnia a saját útját. Az enyém a Ho'oponopono. Tudom, hogy működik, hogy az én életemet megváltoztatta és sok másnak is megváltoztathatja az életét. Az eredmények elérésének titka gyakorolni, gyakorolni és gyakorolni.  Ugyancsak alapvető fontosságú, hogy újra alázatosabbakká kell válnunk, bízni és elengedni az elvárásokat.

  A legutóbbi izraeli képzésemen valaki megkérdezte tőlem, hogy mit csinálok, hogy ennyien jönnek a szemináriumokra. Ránéztem, és azt válaszoltam neki, ami a szívem mélyéről jött: "Én tisztítok. Nem tehetek mást".

  Ebben a könyvben olyan praktikus történeteket mondok el a saját tapasztalataimból, amelyek előfordulnak bármelyikünkkel és hatással vannak mindannyiunkra, akik a Ho'oponopono hihetetlen útján járunk, amely végül is a számomra a legboldogabbnak és leghatékonyabbnak bizonyult. Bízom benne, hogy számodra is ez igazolódik be. 

  VALLOMÁS

  Számomra megtiszteltetés, hogy fordítója lehetek Mabel Katz minden könyvének.
  Négy éve gyakorlom a Ho'oponoponot, elolvastam és újraolvastam minden cikkét, interjúját és könyvét, és feliratoztam több tucat videóját. Végtelenül hálás vagyok Istennek, hogy rátaláltam a bölcsességnek erre a forrására. Számomra - mint fordító és könyveinek kiadója - az a legfontosabb üzenete, hogy a Ho'oponopono a szív és a szeretet útja. Biztos vagyok benne, hogy az elme nem lenne képes felfedezni annyi csodát a szavaiban, jobban mondva a sorai mögött.
  Köszönök minden lehetőséget a fejlődésre, amit e munka során kapok, ami egyébként a szenvedélyem és a küldetésem, és amit a Ho'oponopono gyakorlása közben fedeztem fel.
  Köszönöm, Mabel, hogy az életem része vagy.

  - Móra Klára, Magyarország

  Drága Klára!
  Ebbol a könyvbol egy nem elég, tovább kell adni a csodát ami benne van, hiszen nem tud még róla mindenki. A mi dolgunk megmutatni, hogy így is lehet élni! Ha megadta a Jó Isten nekem, hogy rátok találtam, meg kell osztanom a világgal ezt a csodás érzést, el kell jutnia mindenkihez!!!!! Tudod, amikor elmondom valakinek, hogy 5 m?gyökeret ültettek be és mindez csak fél óráig tartott, semmi mást nem tettem közben, csak tisztítottam, csodálkoznak, de felettébb kíváncsiak is. Ilyenkor muszáj beszélnem rólad, Mabelrol és a Ho'oponopono-rol. Arról mennyit változott az életem, könnyebben oldom meg a dolgaimat, fogadom el a feladataimat. Elhiheted, ideteszik elém. A könyveket kezükbe adva beleláthatnak ami világunkba. Természetesen novemberben vásárolok magamnak még egy példányt, amit szeretnék dedikáltatni Mabellal és veled, mert nélküled én nem tudnám magyarul olvasni!!!! Amióta nyiladozik a tudatom, voltak tanítóim, de ti ketten a MESTEREIM vagytok!!!

  Köszönet és hála érte!!! Millió puszi!!!!

  Nagyon várom a szemináriumot!!!


  - Veresné Marika, Magyarország


  Elolvastam Mabel Katz: Elmélkedéseim a Ho’oponoponoról című új könyvét. Elolvastam egyszer, és még egyszer, és már mindennap olvasok belőle. Magabiztosan nézek szembe a felmerülő akadályokkal, úgy érzem nincs megoldhatatlan probléma, mert a tisztítás minden esetben pozitív energiákkal tölt fel, mely nemcsak a hozzáállásomon javít, hanem a jövőbeni eseményeken is. Köszönöm. Hálás vagyok érte.


  - Szilágyi Zsike, Magyarország

  US $9.95
  Vásárlás
YOU
HAVE
0 IN YOUR CART
Grid View List View Change View
YOU
HAVE
0 IN YOUR CART
Grid View List View Change View
YOU
HAVE
0 IN YOUR CART
Grid View List View Change View
YOU
HAVE
0 IN YOUR CART
Grid View List View Change View
YOU
HAVE
0 IN YOUR CART
Grid View List View Change View
YOU
HAVE
0 IN YOUR CART
Grid View List View Change View
YOU
HAVE
0 IN YOUR CART
Grid View List View Change View
YOU
HAVE
0 IN YOUR CART
Grid View List View Change View
YOU
HAVE
0 IN YOUR CART
Grid View List View Change View