Iratkozz fel az ingyenes hírlevélre és élvezd
az ajándékokat, amiket Mabel válogatott neked
YOU
HAVE
2 IN YOUR CART
Grid View List View Change View
YOU
HAVE
2 IN YOUR CART
Grid View List View Change View
YOU
HAVE
2 IN YOUR CART
Grid View List View Change View
YOU
HAVE
2 IN YOUR CART
Grid View List View Change View
YOU
HAVE
2 IN YOUR CART
Grid View List View Change View
YOU
HAVE
2 IN YOUR CART
Grid View List View Change View
 • Különleges virtuális sorozat
  Részletek
  Vallomások a Programról 
  Különleges virtuális sorozat Részletek Vallomások a Programról

  Kedves Mabel, boldoggá tesz a 40 nap & 40 éjszaka új tréningem. Nem is kell mondanom, milyen jót tesz nekem! Most van az első alkalom, hogy a gyakorlatban alkalmazom azt, amit olvasok és hallgatok, és nagyon boldog vagyok! Köszönöm, köszönöm, köszönöm, szeretlek.
  ~Ivonne, Chile

  Nagyon köszönöm, Mabel. Megtiszteltetés mindennap hallgatni, olvasni és meditálni a te gondolataid alapján. Köszönöm, szeretlek, sajnálom. Úgy érzem magam, mint egy kisbaba, amikor szilárd ételeket kezd enni. Köszönöm.
  ~Carolina, Mexico

  Nem sokkal azután, hogy Gran Canarián a Ho'oponopono tanfolyamon vettem részt, kaptam kézhez a 40 nap és 40 éjszaka programot, és azonnal elkezdtem ismerkedni vele. Mindenekelőtt felismertem, hogy minden bennem van, hogy 100%-ig én vagyok felelős mindenért, ami a környezetemben történik, és ami legjobban megváltozott az életemben az, hogy kívül kerestem a bűnösöket. Fantasztikus, már nincsenek bűnösök, csak mi vagyunk, a felelősök. Ez olyan pozícióba hozott engem, ahol csak tisztítani, törölni és hagyni kell, hogy Isten (ki hogy hívja) irányítsa az életem és hogy a megfelelő és a tökéletes megérkezhessen az életembe. Köszönöm, Mabel.
  ~Orencio, Spanyolország

  Ez a harmadik napom a 40 nap és 40 éjszaka kurzuson, a magam részéről mindent beleadok és valóban másképp érzem magam. A Ho’oponopono gyakorlása valóban hihetetlen érzéssel jár. Még többet akarok tudni róla és mindig gyakorolni akarom.
  ~Lizeth, Mexikó

  Olyasmit kerestem, ami betölt egy űrt, amit egy könyv soha nem tudna betölteni, amíg el nem érek lényegemhez. Köszönöm, Mabel, szeretlek. Köszönöm Köszönöm.
  ~Carolina, Mexikó

  Hello, nagyon tetszik a "Despertar" (Ébredés) dal. Tetszettek a meditációk és az egész anyag is. Nagyon köszönöm, köszönöm, köszönöm.
  ~Patricia, Mexikó

  Mabel, már a 8. napnál tartunk, holnap reggel nagyon korán meghallgatjuk és elolvassuk a férjemmel, hogy elindítsuk a napot és este elvégezzük a meditációt, hogy utána pihenni menjünk. Ez nagy segítség nekünk, hogy int pár spirituálisan egyesüljünk, és hogy egyénileg is tudjunk fejlődni. Olyan eszközök vannak a birtokunkban, amelyek segítenek bennünket.
  Köszönöm, köszönöm, köszönöm a változásnak ezt a lehetőségét. Már a barátaink is észrevették a változást!
  Elmesélem azt is, hogy öt éve vagyunk együtt, közösen szoktunk imádkozni, mind a ketten egyként, hogy még jobban össze tudjunk kapcsolódni, de ezt soha nem értük el, és úgy tűnik, hogy most fel kell ébrednünk, hogy napról napra fejlődhessünk spirituálisan.
  Köszönöm, köszönöm, köszönöm! Várunk Argentínában.
  Puszi
  ~Argentína

  Köszönöm, Mabel...Mióta egyszer hallottalak a rádióban, amikor Mexikóba jöttél. nagyon megszólított az, ahogy beszéltél a Ho’oponoponoról. Ettől a naptól kezdve mindennap szentelek ennek időt. Már elolvastam A legkönnyebb út című könyvedet és megvettem a 40 nap és 40 éjszaka kurzust, már a 35. napnál tartok, és el vagyok tőle ragadtatva. Köszönöm és szeretlek.
  ~Liz, Mexikó

  Nagyon köszönöm, ma volt az első napom, és el vagyok ragadtatva. Inspiráltnak és nyitottnak érzem magam. A mai nap nagyon szép, ezt kértem, mert az életutam a rajzoláson keresztül vezet, és amikor megérkeztem a stúdiómba, néhány embertől üzenetem volt, hogy érdeklik őket a rajzaim, néhány olyan darab, amelyeket a szeretet inspirált. Ugyancsak meg tudtam tenni, hogy távolságot kezdek tartani egy kapcsolatban, ami nekem nem tesz jót, és mindenek előtt elbúcsúztam a saját szerelmemtől, a boldogság és az öröm útját választva, nem az ellenállásét és az alacsony önértékelését.
  Nagyon elégedett vagyok. Nagyon tetszett a dal és az esti meditáció.
  Tökéletes vagyok. A szeretet vagyunk.

  Köszönöm, Mabel.
  ~ Adriana Berrio, Argentina

  Szeretném megosztani veled, hogy az utolsó kurzus óta, ami Buenos Airesben volt, a fejem és a szeretteim, a férjem és a fiam 360 fokos fordulatot tettek. Nem tudod elképzelni, mi történik a 40 nap és 40 éjszaka három napján, nincsenek ítéletek, vélemények, elvárások, valami, amit nem lehet felfogni. De ez varázslatos, ahogy Mabel tanítja nekünk. Köszönöm, köszönöm, köszönöm és nem tudjuk, az értelem hol maradt…
  ~ Liliana, Argentina

  Köszönöm, Mabel! Élvezem a 40 napot, ami kivezet a sivatagból. AZ ÉLET VIZE!
  ~ Donna, WA, USA

  Kedves Mabel, imádom a 40 nap programot! Imádom a meditációkat és imádom hallgatni a hangodat. Köszönöm, köszönöm, köszönöm, szeretlek, szeretlek, szeretlek.
  ~ Daphna, Izrael

  Nagyon köszönöm a 40 nap programot. Hatással van rám, ahogy az Univerzum válaszol a körülményeinkre és azonnal választ ad. Úgy képzelem, hogy ez olyan, mint amikor felkapcsolom a villanyt, a fény azonnal meggyullad. ÍGY kapcsolódunk össze az Univerzummal. Ma ez a gondolat világosabbá vált a számomra, mint korábban. Köszönöm, Mabel. Szeretlek, szeretlek.
  ~ Carolina, Mexikó

  Köszönöm, köszönöm, köszönöm, sürgősen szükségem volt rá… Köszönöm a nyugalmat, amit adott nekem.
  ~Alexandra, Kolumbia

  Kedves Mabel, szeretem a 40 nap 40 éjszaka sorozatot. Minden alkalommal meglep az eredetiséged. Türelmetlenül várom a Zero Frequency könyvedet. Szeretet, az Én Békéje
  ~Claire, Hollandia

  Amint folytatom a 40 nap 40 éjszaka sorozatot, egyre többet fedezek fel magamból, a valódi énemet. Felfedezem ezekben a különleges pillanatokban, hogy sokkal több vagyok (Végtelen/Tökéletes vagyok), mint hittem, hogy vagyok. És sokkal kevesebb vagyok (Zéró/Tökéletes, emlékek információja nélkül). És amikor kombinálom a Zérót és a Végtelent, érzem és megtapasztalom a Szabadságot.
  ~Daniel, Texas, USA

  Köszönöm, Mabel! Isten áldjon meg, nagyon hálás vagyok, hogy megismerhettelek, és hálát adok Cristina barátnőmnek is, hogy nem tudott eljönni a tanfolyamodra és engem küldött el, így ismertelek meg. Valójában nem régen dolgozom a Ho’oponoponoval és az eredmények látszanak, elsősorban a 40 nap és 40 éjszaka után, elkezdtem megválni a cigarettától, kevesebbet dohányoztam, már párszor abbahagytam, különös volt, hogy most több kedvem volt hozzá, akaraterő nélkül abbahagytam és kész! Ugyancsak hosszú idő óta ismét diétát tartottam, már harmadik napja nem szegtem meg, és azt veszem észre, hogy most másképp érek a végére, és jól működik, és nem azért, mert fontos, hanem azért, mert nem az elméből indul ki. Ráadásul visszanyertem a lelkesedésem néhány dologhoz, amit korábban csináltam, tornázni és ezt élvezni, jóga órákat adni, és általában lelkesebb vagyok a munkámban, bár nagyon kíváncsian fedezem fel az igazi adottságaimat, még nem világosak a számomra, de majd a Zero Frecuency tanfolyamon meglátom. Az is nagyon jól működik és könnyen megy, hogy csöndben legyek, amennyit csak tudok, és le tudok mondani a televízióról. Csodálatos! Nagyon hálás vagyok azért a segítségért is, amit a fórum ad, habár nem tudok annyit ott lenni, mint szeretnék, ahányszor mégis ott vagyok, az nagy segítség. És köszönet a segítségért Mirtának! Remélem, hogy június 26-án találkozunk, folytathatom a tisztítást, köszönet ezért a nagy lehetőségért, szeretlek. Béke.
  ~Silvina, Argentina

  US $40
  Vásárlás
YOU
HAVE
2 IN YOUR CART
Grid View List View Change View
YOU
HAVE
2 IN YOUR CART
Grid View List View Change View
YOU
HAVE
2 IN YOUR CART
Grid View List View Change View