Ha rábízod magad az állandó támogatásra, folyamatos eredményeket érsz el. Mint a zártkörű Ho'oponopono fórum tagja heti forrásmunkákat kapsz, a közösség emlékeztet téged jelen lenni és elengedni.

Mint tag az alábbiakban részesülsz

  

Mabel Katz heti inspirációs posztja

Hooponopono

ÚJ Mabel Napi Inspirációs Kártyái 
Nézd meg, ma milyen inspirációval szolgál neked. Találd meg a válaszod.
Húzd ki a napi üzeneted és fogadd el az inspirációt, amit keresel.

Hooponopono

Hozzáférés a zártkörű fórumhoz

Hooponopono

Segítség és támogatás

Hooponopono

Heti új Ho'oponopono forrásmunka
(video, audio vagy cikk)

Hooponopono

Könyvtár ingyenes forrásmunkákkal

Hooponopono

Kedvezmény digitális termékek árából

20%

 

Éves díj

USD 156* (USD 13/hó)

Regisztrálj MOST
*Egy összegben fizetendő

3 havi díj

USD 45* (USD 15/hó)

Regisztrálj MOST
*Egy összegben fizetendő

Havi díj

USD 18

Regisztrálj MOST

Éves díj

USD 156* (USD 13/hó)

3 havi díj

USD 45* (USD 15/hó)

Havi díj

USD 18


 

Garantáljuk, hogy elégedett leszel. Ha nem vagy teljesen elégedett a tagságoddal,

minden 30 napos periódus végén lemondhatod. Nem kérdezzük az okot.

Nincs hosszú távú elkötelezettség.

 

 

 

 

Tavaly részt vettem Madridban a Ho’oponopono tanfolyamon. Amikor visszajöttem Magyarországra, elhatároztam, hogy középfokú spanyol nyelvvizsgát szerzek. Megkérdeztem a belső gyermekemet, és a 2017. április dátumot adta meg. Rájöttem, hogy kevés időm van a tanulásra és segítségre van szükségem. Mivel a magyar nyelvű zártkörű tagsághoz tartozom, segítséget kértem a Fórumon. Tisztítottam az elvárásaimat is. Bíztam magamban, és a nyelvvizsgám sikerült. Köszönöm, köszönöm, köszönöm- Emese, Magyarország

 

Szeretném megköszönni, hogy ennek a csodálatos közösségnek lehetek a tagja. Nagyon hálás vagyok, amiért elérhetővé teszitek számunkra, hogy valóban könnyebben élhessük meg mindennapjainkat. Nagyon tetszik az oldal a cikkek, a videók, minden nagyon hasznos és engem (is) szolgál. Megmondom őszintén, hogy mióta kezdek jobban elmélyülni a módszert illetően, igazából nem is tudom szavakba önteni a véleményemet, mert ezeket a csodákat át kell élni és ezekre nincsenek szavak...
- Gyöngyi, Magyarország

 

Nemrég írtam egy bejegyzést a fórumba és kérdeztem, hogy tudunk kommunikálni egy autista gyermek Unihipilijével (belső gyermekével). Tudjátok mit? A fiam minden különösebb ok nélkül elkezdte mondogatni: „Sajnálom, Mami” vagy „Bocsánat, Mami” és más hasonló kedves dolgokat, mint „Szeretlek, Mami…” nagy szemekkel rám nézve.
Köszönöm mindenkinek a tisztítást.
-Ana, Argentina

 

Aloha!
Szeretnék köszönetet mondani a fórumon mindenkinek a tisztításért. Minden alkalommal, amikor beírok egy emléket tisztításta, nagyobb békét érzek, mert tudom, hogy ott vagytok és támogattok, és nem érzem magam annyira egyedül. Ráadásul az utóbbi időben nagyon elégedett vagyok (nincs különösebb oka), nagyon jól érzem magam, köszönet a tisztításnak.
Szívből köszönöm mindenkinek, hogy velem vagytok ezen az úton.
Az én békéje.
-Maria Cristina, Spanyolország

 

Nagyon köszönöm, Mabel. Megtiszteltetés mindennap hallgatni téged, olvasni és mdeitálni az elmélkedésiden. Úgy érzem magam, mint egy bébi, amikor elkezd szilárd étellel táplálkozni. Köszönöm.
-Carolina, Mexikó

 

Kedves Mindenki! Újrahallgattam Mabel 2013. novemberi kérdések és válaszok hanganyagát, a fogyásról és a belső gyermekünkkel való kapcsolatunkról. Emlékszem, betelefonáltam ebbe a műsorba, és arra is emlékszem, hogy rákérdeztem, hogy tud a belső gyermekem segíteni a fogyásban. Tisztítottam a belső gyermekemmel ebben a műsorban, és elkezdtem új szokásokat kialakítani, hála neki. 9 kilót fogytam ezután, és nagyon-nagyon boldog vagyok, mert rájöttem, hogy minden ezután a műsor után kezdődött. Köszönöm a belső gyermekemnek, köszönöm Mabelnak, köszönöm Istennek. 
Szeretlek, bocsáss meg, szeretlek, köszönöm.

-Vania, Franciaország

 

Hooponopono Support

 

by